Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το δυνατό μας σημείο είναι η επιμελημένη φροντίδα...

Το δυνατό μας σημείο είναι  η επιμελημένη φροντίδα σε είδη ένδυσης σπιτιού (κουρτίνες,κεντήματα...)
Στο κατάστημά μας οι ειδικές κατασκευές αναδεικνύονται στη φυσική τους θέση.
Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό ιδιαίτερα ευαίσθητων υφασμάτων (μετάξι,μουσελίνες,οργαντίνα),όπως και δημιουργίες υψηλής τεχνοτροπίας και αισθητικής(νυφικά,αμπιγέ κλπ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ειδική προσφορά "στολή αστυνομίας" 6 Euro!

Ο καθαρισμός παντός είδους επαγγελματικού ιματισμού είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για εμάς!

Mε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό επιτυγχάνουμε τέλεια αποτελέσματα ! Το στεγνοκαθαριστήριο 10 apres μπορεί πλέον να εξυπηρετεί κάθε επαγγελματία που χρειάζεται έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τον καθαρισμό των ειδών του.
Τα υψηλής ποιότητας απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε  εξασφαλίζουν την ανθεκτικότητα του κάθε υφάσματος σε βάθος χρόνου καθώς και σε απεριόριστες πλύσεις χωρίς την παραμικρή μείωση της ποιότητας του υφάσματος.

Χρήσιμες Συμβουλές Καθαρισμού

Προστατέψτε τα ρούχα σας από το σκώρο, ιδίως τα μάλλινα και τα μεταξωτά, καθαρίζοντάς τα.
Ο σκώρος "λατρεύει" τα ρούχα που είναι σκονισμένα και έχουν επάνω τους λιπαρούς λεκέδες.
    Μην τοποθετείτε ναφθαλίνες και άλλα παρεμφερή προϊόντα κοντά στα ρούχα που φυλάσσονται για την επόμενη σεζόν. Μπορούν να προκαλέσουν ιδίως στα ανοιχτά χρώματα κίτρινους λεκέδες οι οποίοι γίνονται ανεξίτηλοι. Στην αλλαγή της σεζόν ελέγχετε με προσοχή ποια ρούχα έχετε φορέσει. Μην τα φυλάσσετε ποτέ ακαθάριστα, ακόμα και αν τα έχετε φορέσει έστω και μία φορά!

Κρέμες, αποσμητικά, αρώματα, ιδρώτας και λιπαρότητα του δέρματος, είναι αιτίες που μπορούν να μην προκαλέσουν στην αρχή ορατούς λεκέδες. Με την πάροδο όμως του χρόνου, οι ίνες των υφασμάτων και ιδιαίτερα των λινών, μεταξωτών και μάλλινων, μπορούν να υποστούν οξειδώσεις. Αυτή η διαδικασία, κάνει ένα λεκέ που στην αρχή ήταν μικρός και ανεπαίσθητος, να εξαπλωθεί και το σημαντικότερο να σταθεροποιηθεί στην ίνα του υφάσματος σε τέτοιο βαθμό, που να εί…