Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναλαμβάνουμε την παραλαβή,τον καθαρισμό,την φύλαξη και την επανατοποθέτηση των μοκετών - χαλιών στους Ιερούς Ναούς.

 Αντιλαμβανόμενοι ότι η Μέριμνα για την Υγεία  των εκκλησιαζόμενων και η προστασία των Εικόνων και των Αγιογραφιών από την ‘‘περιβαλλοντική επιμόλυνση’’ εξαρτώνται απόλυτα από την καθαριότητα του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου των εκκλησιών,αναλαμβάνουμε την παραλαβή,τον καθαρισμό,την φύλαξη και την επανατοποθέτηση των μοκετών - χαλιών  στους Ιερούς Ναούς. 
Σε όλες τις Αναθέσεις Καθαρισμού για τα χαλιά ή τις μοκέτες των εκκλησιών  οι μέθοδοι καθαρισμού που προτείνονται  τηρούν τις ποιοτικά προσαρμοσμένες προδιαγραφές  και τους στοιχειώδεις κανόνες Απορρύπανσης.

Μέλημά μας είναι η ειλικρίνεια, η ποιότητα,οι προσιτές τιμές...     

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο καθαρισμός παντός είδους επαγγελματικού ιματισμού είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για εμάς!

Mε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό επιτυγχάνουμε τέλεια αποτελέσματα ! Το στεγνοκαθαριστήριο 10 apres μπορεί πλέον να εξυπηρετεί κάθε επαγγελματία που χρειάζεται έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τον καθαρισμό των ειδών του. Καθαρισμός  τραπεζομάντηλων 4 ατόμων 1.50 € -  8  ατόμων 2.ΟΟ € Τα υψηλής ποιότητας απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε  εξασφαλίζουν την ανθεκτικότητα του κάθε υφάσματος σε βάθος χρόνου καθώς και σε απεριόριστες πλύσεις χωρίς την παραμικρή μείωση της ποιότητας του υφάσματος.

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο των καθαριστηρίων 10 apres

για συνέχεια κάντε κλικ στην εικόνα...

Με ιδιαίτερη φορντίδα αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των κουβερτών και των παπλωμάτων σας

Με ιδιαίτερη φορντίδα αναλαμβάνουμε  τον καθαρισμό  των κουβερτών και των παπλωμάτων σας (κάθε τεμάχιο πλένεται ξεχωριστά)  έτσι ώστε να αποκτίσουν μια υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας! Επίσης το στεγνοκαθαριστήριο 10 apres αναλαμβάνει τον οικολογικό καθαρισμό στις φλοκάτες σας!